Over ons

Haccp Oplossing

Haccp Oplossing B.V. is van onschatbare waarde voor bedrijven die zich bezighouden met voedselproductie en -distributie. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points, en het is een systeem dat gericht is op het identificeren, beoordelen en beheersen van mogelijke gevaren in de voedselproductie om de voedselveiligheid te waarborgen.

Deze oplossingen bieden tools voor het opstellen, implementeren en onderhouden van HACCP-plannen, waardoor bedrijven in staat zijn om risico's te minimaliseren en te voldoen aan strenge voedselvoorschriften. Met geavanceerde functies zoals real-time monitoring, rapportage en traceerbaarheid, dragen HACCP-oplossingen bij aan het vertrouwen van consumenten en de reputatie van bedrijven, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid en kwaliteit van voedselproducten waarborgen.

HACCP Oplossing alles in 1

Alles in 1

Wij zijn er trots op een naadloze alles-in-één oplossing te bieden voor voedselgerelateerde bedrijven. Onze gebruiksvriendelijke app en geavanceerde software, beide onder hetzelfde dak, vullen elkaar perfect aan.

Deze geïntegreerde aanpak stelt ons in staat om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van voedselveiligheid, het verbeteren van efficiëntie en het opbouwen van klantvertrouwen, allemaal onder één vertrouwde vlag. Bij ons kunt u rekenen op een complete en gecoördineerde oplossing om te excelleren in de voedselindustrie.

Voedselveiligheidscheck

HACCP Oplossing BV biedt advies en digitale oplossingen voor slagerijen en poeliers om te voldoen aan hygiënecodes. Ze bieden regelmatige hygiëne-audits aan om bedrijven te helpen hun processen te verbeteren en kwaliteit te waarborgen. Bij een score boven de 80% ontvangt het bedrijf een certificaat of keurmerk, waarmee ze onafhankelijk bewijs leveren aan afnemers en verminderd toezicht van de NVWA krijgen. Alle audits worden digitaal vastgelegd in hygiënecode online, waardoor medewerkers direct inzicht hebben in verbeterpunten en deze kunnen documenteren. De audits zorgen ervoor dat bedrijven voldoen aan voedselveiligheidseisen, met advies en actieplannen op maat om procesbeheerssystemen te optimaliseren.

Controlesysteem voedsel veiligheidscheck

Maak een afspraak

 
 
 
 

Vraag een gratis proefaccount aan!