Onze App

De Kracht van Hygiënecode Online


 

Hygiënecode online is ontstaan in de praktijk, door ondernemers die dezelfde problemen hebben ervaren als u. Ons doel is om uw bedrijf te helpen de papieren rompslomp te elimineren door deze eenvoudig te digitaliseren. Met ons systeem heeft u altijd een overzichtelijke to-do lijst voor elke dag dat uw bedrijf geopend is. U zult nooit meer belangrijke taken vergeten, omdat ons systeem u herinnert aan wat u moet meten en welke schoonmaaktaken moeten worden uitgevoerd. Het voordeel van een digitaal systeem is dat het met u meedenkt en waarschuwt wanneer belangrijke taken moeten worden voltooid.

Bent u het beu om te worstelen met papieren formulieren en documenten die belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering? Het is tijd om de overstap te maken naar de digitale wereld van voedselveiligheid met ons innovatieve platform, Hygiënecode online. We begrijpen de uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben als het gaat om voedselveiligheid en HACCP-naleving, en we bieden u de oplossing.

Alles in 1 app Hygiënecode online
Hygiënecode online

Maatwerk voor Elk Bedrijf

 

Onze HACCP-software is modulair opgebouwd, waardoor elk systeem uniek is. We passen het aan uw eigen huisstijl aan en werken samen met u om te bepalen welke specifieke aspecten van de Hygiënecode relevant zijn voor uw bedrijf. Of u nu een bakkerij met een lunchroom runt of actief bent in de horeca met uw eigen ijsbereiding, we kunnen uw systeem op maat maken, zelfs als u met verschillende Hygiënecodes werkt. Onze deskundige praktijkmensen met kennis van Hygiënecode en HACCP begeleiden u bij elke stap.

Digitalisering van Voedselveiligheid

 

Het tijdperk van papieren formulieren en handmatige registraties behoort tot het verleden. Met Hygiënecode online digitaliseert u moeiteloos al uw HACCP-formulieren en andere documentatie die essentieel is voor de naleving van voedselveiligheidsnormen. Dit betekent geen zoektochten meer naar ontbrekende documenten en geen stapels papierwerk. Uw gehele voedselveiligheidsarchief is slechts een paar klikken verwijderd.

Hygiënecode online

Vraag een gratis proefaccount aan!